BREW VIEW with JING A

Osnovani smo u Pekingu, gradu koji je u stalnom, vrtoglavom pokretu. Osećali smo da je to grad u kome želimo da započnemo nešto ikonično, ali i ikonoklastično.

Pročitaj ceo tekst

BREW VIEW with Octavio Costa

Ja se trudim da budem fokusiran na ono u šta stvarno verujem: pivo je stanje uma koje spaja ljude, povezuje nas u veliku mrežu prijatelja, kreira pozitivnu hiperaktivnost i kroz kreativnost dovodi do ekonomske i socijalne održivosti.

Pročitaj ceo tekst

ZNAČAJ VODE U PROIZVODNJI PIVA

Koliko puta ste nekog iz svoje okoline, ko misli da zna dosta o pivu i pivarstvu, čuli da pun sebe izgovara “voda je najbitnija za pivo” ili “bez dobre vode nema dobrog piva”…

Pročitaj ceo tekst

BREW VIEW with George Alexakis

Pozdrav iz Soluna! Ja sam Džordž iz solunskog Hoppy Pub-a. Pored vlasništva nad pomenutim pabom, ponosim se činjenicom da sam koorganizator Thessaloniki Beer Festival-a i nadam se i Thessaloniki Craft Beer Experience-a, čim ovo ludilo prođe.

Pročitaj ceo tekst

BREW VIEW with Nick Calder Scholes

To sam ja. Tip sa Novog Zelanda i imam smešan akcenat. Kao i mnogi, počeo sam sa kućnim pivarstvom kada sam shvatio da želim da me neko plaća da se time bavim! Odlučio sam se da dodjem do IBD (Institute of Brewing & Distilling) sertifikata i nađem nekog dovoljno blesavog da me zaposli.

Pročitaj ceo tekst

BREW VIEW with Matt Brophy

Pre tek nešto više od dve godine bio si naš gost u Srbiji. Kakvo je to iskustvo bilo za tebe, s obzirom na to da si prvi put posetio ovaj deo Evrope?

Pročitaj ceo tekst

Arts and Crafts!

Pivo nije samo jedno od najpopularnijih svetskih pića. U mnogome ga možemo posmatrati i kao umetnost. Pivo je i strast kolekcionara. Na pivske etikete niko nije ravnodušan. Čak ni oni koji ne vole ukus piva.

Pročitaj ceo tekst